Förstärkt sexupplevelse med buttplug

Just nu är buttplug en av de hetaste sexleksakerna och allt fler väljer att prova den här nya typen av njutning. Det är ett sexuellt hjälpmedel som du för in i analen och materialet kan vara av olika slag, från glas och silikon till gel och latex. Den är framtagen med en säker design för att förhindra risken att din buttplug åker upp i ändtarmen.

Buttplugs i många utföranden

Den populära sexleksaken buttplug går att hitta i olika former och färger, men samtliga har samma syfte att stimulera anus och generera en förstärkt sexupplevelse. En buttplug bör ha en tunnare hals och vara lite bredare nedtill. På så sätt kan den inte hamna för långt in eller fastna i ändtarmen.

Analstimulering med en analplugg

Männen har en körtel som hjälper till att få fram sperman och därför brukar den här delen ofta kallas för en slags manlig G-punkt. Om den stimuleras kan orgasmen bli förstärkt och upplevelsen ännu härligare. En buttplug är rätt hjälpmedel för den här effektiva typen av analstimulering. För kvinnor kan dessutom en buttplug vara en fantastisk leksak som ger en dubbel penetrering utan för mycket intensitet. Den här sexleksaken är bra att använda som en förstimulering av anus innan penetrering. Det finns även buttplug med vibrator som gör försexet ännu mer upphetsande.

Lämna en kommentar