Dildo – en klassisk sexleksak

Världens äldsta vuxenleksak är populär än idag. En dildo är en sexleksak som ska likna en penis och är framför allt till för penetrering. Idag finns det många olika typer av dildos. De finns i olika material, former och funktioner.

Så använder du en dildo

Att använda en dildo är lätt, och det är egentligen bara din egen fantasi som sätter gränser. Den kan användas av både män och kvinnor som vill uppleva penetrering. Använd gärna tillsammans med glidmedel för att få så mycket njutning som möjligt.

Vill du använda en dildo för anal penetrering är det viktigt att det finns något stopp i botten. Det kan vara en sugkopp, pungkulor eller en platta. Annars finns det en risk att dildon åker in i ändtarmsöppningen.

Välj mellan olika modeller

Det finns gott om olika modeller av dildos att välja mellan. De vanligast är:

  • Realistisk dildo
  • Vibrerande dildo
  • Analdildo

En realistisk dildo är alltså en som är mycket lik en riktig penis. Den är hudfärgad, har ollon, pungkulor och ådror. Det här är en mycket omtyckt modell av dildo. Många modeller har en sugkopp i botten. På så sätt kan du njuta av så kallad ”hand free pleasure” men också använda den med en harness för strap-on.

Lämna en kommentar