Sätt för att attrahera andra

 

Att hitta en partner kan vara lättare sagt än gjort. Det är inte alla som är utåtgående och har lätt för att flörta eller tyda flörtande från andra. Om du vill hitta en partner finns det flera sätt för att attrahera dem!

Sluta röka

Kasta bort cigaretterna. Ingen tänder på doften av cigaretter och gamla fimpar. Rökning har inte varit på modet sedan 50-talet och alla är medveten om riskerna du utsätter dig själv och andra för.Byt ut cigarettvanan till e-cigaretter istället. De är doftfria, skadar inte omgivningen och är mycket skonsammare mot dig också. Dessutom finns e-cigaretter i olika smaker, utbudet är mycket större än vad vanliga cigaretter kan erbjuda.

Härma kroppsspråk och tal

Om du hittar en person du gillar eller vet veta om någon gillar dig, ska du undersöka deras tal och kroppsspråk. När man gillar någon kommer man omedvetet att härma deras rörelser, för att skapa en slags osynlig koppling mellan er. När du korsar armarna tar det bara en stund för den andra att göra likadant. Det är också vanligt att börja använda samma sorts språk. Man anammar den andres ordval och gärna personens humor.

Positiv

Det är svårt att hitta något älskvärt hos någon som hela tiden är arg, skyller saker på andra eller blir lätt irriterad. Ett glatt lynne är lättare att attraheras av så försök att se saker från den ljusa sidan. Leenden är inbjudande och smittar av sig, kan du få en annan person att le är det större chans att den uppskattar ditt sällskap och vill fortsätta vara runt dig.

Hygien

Ett fräscht utseende är viktigare än stylat och sminkat från topp till tå. Många föredrar ett mer naturligt utseende men det ställer också krav på att du håller god hygien. Använd torrschampo för att håret inte ska se fett och platt ut, duscha några gånger i veckan, borsta tänderna och använd munskölj om du har problem med dålig andedräkt. Folk kommer sällan att kommentera om de anser att du luktar dåligt eller ser mindre fräsch ut men kan absolut bli mer attraherad av dig om de anser att du alltid luktar gott och ser städad ut.