Krydda tillvaron

 

Har man varit gift ett tag kan det lätt bli så att man känner att man sitter alldeles för mycket fast i gamla hjulspår och gör samma saker dag efter dag. Då kan det vara all idé att bryta mönstret för att hitta tillbaka till det där som gjorde att man gifte sig från första början. Dessutom behöver det inte krävas så jättemycket vare sig i form av tid eller pengar.

Romantik

Boka in en romantisk middag

Ett bra sätt att sätta lite extra krydda på vardagen är exempelvis att gå ut och äta på restaurang en dag mitt i veckan. Att inte behöva laga mat och bli serverad från start till mål är väl något som alla uppskattar. Avsluta sedan kvällen med en romantisk promenad, gärna vid vattnet om det finns möjlighet.

resa bort

Resa bort

En sak som nästan alltid funkar om man haft det kärvt en tid är att åka bort. Framför allt om man har barn kan det vara oerhört skönt att komma iväg ett tag, vare sig man har med sig på resan barnen eller ej. Åker man med barn kan det kanske vara all idé att välja ett barnvänligt hotell som anordnar olika aktiviteter för barnen samtidigt som föräldrarna då får tid på egen hand.Även att åka iväg en kortare period som en weekend eller bara ta in på hotell för en natt är sådant som kan ge lite extra krydda till äktenskapet. Det viktigaste är att på något sätt bryta invanda mönster.