Hejar du och din partner på olika fotbollslag?

 

kollar på sportParförhållande är någonting som innehåller både positivitet och negativitet, det är omöjligt att vara överens om allt. Det finns vissa hemligheter bakom ett lyckligt förhållande och i regel handlar det om att ha respekt för varandra. Men hur är det när ni hejar på rivaliserande fotbollslag i både La Liga och Premier League? Då kan det kanske vara klokt att ta del av lite tips för ett bättre parförhållande.

Vårda ert förhållande

Det är viktigt att vårda sitt parförhållande och det kan göras på många olika sätt. Det behöver inte handla om stora grejer, att finnas till för varandra räcker länge nog. Självklart är det alltid klokt att hitta på grejer med varandra för att hålla lågan vid liv. Varför inte titta på en fotbollsmatch ihop? Att titta på en film eller följa en serie tillsammans kan också vara klokt.

Acceptera varandras olikheter

Om ni vill titta på fotboll tillsammans måste ni ibland acceptera varandras olikheter, åtminstone om ni hejar på olika lag. Visa ert stöd för varandra genom att köpa supporterprylar åt varandra, på så vis kan du visa att du stöttar din partner oavsett vad. Det betyder självklart inte att du måste gilla laget din partner gillar, du kan köpa prylar som visar din stöttning för ditt favoritlag också.