Gemensamma intressen

 

GnistaEtt förhållande byggs av massor med olika typer av byggstenar. Passion, lust, humor, intressen och åsikter är några av dessa byggstenar. Ett äktenskap kan pågå i många år, och då kan en del saker blekna bort i vardagen. Då gäller det att finna vägar att behålla glöden i förhållandet Efter ett antal år i ett äktenskap så känner man varandra utan och innan, detta kan ofta göra att tillvaron tappar den där elektriska spänningen som fanns tidigare. Det är helt enkelt svårt att överraska varandra i vardagen. Här ska vi spåna lite om ett par saker som kan vara till hjälp med att få den där gnistan att lysa igen.

  • Gemensamma intressen – Ni har säkerligen en hel del gemensamma intressen redan, men har ni testat något nytt på senaste tiden? Detta tips föreslår att ni testar lite olika aktiviteter ni inte testat förut. Kanske kommer det att visa sig att ni båda utvecklar en passion för att åka båt.. meka med bilar, anlägga en trädgård – ja ni förstår.
  • Bryt mönster – Att bryta mönster är kanske inte alltid en bra idé, men ibland kan det vara guld värt. Ta bara en enkel sak som att ta ledigt en fredagseftermiddag för att komma hem innan den andre. Ställ i ordning en riktig kalasmiddag.. packa bilen för en helgtripp till ett hotell, eller något liknande. Överraska varandra då och då.