Ge bort en gåva

 

Små gåvor och dylikt brukar vara ett säkert kort för att lyfta äktenskapet om det gått på tomgång en tid. Det behöver inte vara några särskilt stora eller dyra saker, det lilla brukar vara precis lika uppskattat. Kom ihåg att det är tanken som räknas och att få känna sig uppskattad.

Sexig korsettUnderkläder

Att ge sin fru en spontan present, gärna lite personlig och tilltänkt, brukar gå hem hos de flesta kvinnor.  Ofta brukar kvinnor inte unna sig något själva, framförallt om de har småbarn som tar mycket tid och pengar. Då är ett par sexiga underkläder en perfekt gåva. Du visar då att du tänkt till, valt ett par underkläder du själv gillar och att du letat rätt på gamla underkläder för att hitta rätt storlek och modell. Gåvan kommer att göra att din fru får känna sig vacker och uppskattad. Vi har hittat en sida som säljer sexiga underkläder med bra passform och kvalité, Majsans.com.

Smycken

Ett annat säkert kort på gåva till sin fru är att ge bort ett smycke, det är en av de vanligaste kärlekspresenterna. De flesta människor uppskattar ett smycke, du kan välja mellan ett halsband, örhängen, en ring eller en klocka. Ett smycke passar alla stilar och alla åldrar och du kan köpa en som passar just din partner. Ett tips för i höst är en klocka vi hittat, Classic bristol dam från Daniel Wellington. Daniel designar klassiska klockor i tidlös design och stil. Du hittar vår favoritklocka här.Romantisk middag

Överraska med en middag

Har du svårt att komma på en passande gåva till din partner? Kanske denne redan har det mesta och inte brukar uppskatta presenter, då kan en överrasknings middag vara ett tips. Boka in barnvakt åt barnen och överraska din partner med ett bokat bord med middag för två. Att få komma iväg och bli bjuden på en bit god mat är aldrig fel. Var noga med att kolla bara så att din partner inte har något annat inbokat.